Blesk.cz

|
Pokud by nekdo mel zajem,ja zarizuji ubytovani,transfer z a na letiste a vylety.Jsem vzdy stabilne v Keni par mesicu ale po celou sezonu mame nas stafn
Můžu najít kontakt na výbornýho Pippo Philipa. Umí česky.
Meni duvod se bat. Byly jsme tam od Fischera na 11 dni a bxl ten nejuzasnejsi zazitek.
My letíme příští týden
Jedete někdo do Keňi od Eximu? Stále jsme se nerozhodli kvuli bezpečnosti.
Poraďte. Díky.
Tak my tu Keňu opravdu vzdali, místo toho jsme koupili last do Mexika. Navštívit Keňu je ale můj sen pořád, uvidíme, jak to tam bude vypadat s bezpečností příští rok. Ono se totiž k nám do zpráv nedostane úplně všechno, na Reuters, BBC nebo CNN je informací daleko více.
Po letošní zimní dovče v Keni kdy jsme byli na safari v západním Tsavu a kdy se nám tam neskutečně líbilo jsme chtěli příští rok v zimě znovu do Keni abychom poznali východní Tsavo a případně i Amboseli kde je víc zvířat . Ale pokud to bude vypadat v zimě takhle tak určitě nikam nepojedeme.
Upřímně jsme se tam moc bezpečně necítili ani letos v lednu. Keňa má nádhernou přírodu, ale těch násilných přepadení se tam poslední dobou odehrává tolik, že je to opravdu dost velké riziko. Kdyby nebyla tak drahá Tanzanie, tak bychom měli jasno a jeli bychom tam, ale to si momentálně nemůžeme vzhledek k jiným výdajům za rekonstrukci bydlení dovolit. Tak asi zvolíme opět naší oblíbenou Asii a Afriku odložíme na později až bude v Keni bezpečněji nebo až našetříme na Tanzanii.
Všem kdo se rozhodli do Keni i přes to riziko jet, přeju co možná nejklidnější dovču a ať se Vám dovča vydaří.
Tak pojedeme letos do Keni?Samé zlé zprávy čtu.
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/279408-dalsi-utoky-v-keni-maji-na-svedomi-30-obeti-vcetne-turistky,
Tom (194.228.20.***) - stále se do Keni chystáte? My jsme chtěli odlétat ve stejném termínu, čekala jsem na last, že tento týden koupím zájezd. Kašlem na to, živej štít se mi o dovolené dělat nechce.
Safari už jsme měli taky rozjednané s JT Safari. A to ještě jsem minulý týden zjišťovala informace, jak to v Keni vypadá s aktuální bezpečnostní situací - prý i dle keňské centrály cestovního ruchu se situace uklidňovala. A už to je jinak..
Tu je to v češtine: http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/339419-zacal-fotbal-a-ozbrojenci-v-kenskem-letovisku-spustili-masakr-pozabijeli-pres-40-lidi.html