Blesk.cz

|
Zdravím cestovatele, neplánuje někdo safari trip v termínu 21. -23. Března? 2 noci. Nabízíme možnosti spolucestujících po Tsavo east a Amoseli (Kibo camp, ))
Částečně již dohodnutá trasa od doporučeného místního průvodce Hassana.
Kamarád s ním projel vloni Tsavo East a spolehlivost.
Cena ve větší skupině výhodou.
Pro info se ozvi .Férovost podmínkou. Hanka D.
Dobrý večer, můžu Vás poprosit o cenu safari ?
Zdravím, právě jsem se vrátil z Keni, krása nádhera.
Příroda úchvatná. Cesta a safari bez problému, lidi příjemní, ochotní poradit.
Safari jsme jeli ve dvojici s manželkou, 3 denní. Do parku Tsavo East a Amboseli.
Safari jsme objednali přes @jolusafaris. Našli jsme odkaz na facebooku. Výborná komunikace a podpora na celé dovolené v Keni. Pořád jsme byli v kontaktu so slečnou tady z Čech, ta nám zařídila i změnu ubytování, i taxík na letiště. Opravdu spojenost.
Honza Váněk
O cenách výletů se nechá s místními prodejci diskutovat, s CK se nediskutuje. V případě výletů pro 2 osoby si CK Fischer nechá zaplatit za třetí osobu. Před hotelem jsem měl 3 místní prodejce a cena za safari se nedala s CK srovnat.
Sestra mi doporucila safari v Tsavo East s Luckou a Johnatanem a hned jsem pochopila proc se ji tak libilo.
Jiz samotne jednani s Luckou pres email bylo moc mile, vysla nam vstric v par zmenach a moc nam pomohla vse krasne zorganizovat a to vse za velmi priznivou cenu.
Pruvodce nas vyzvedl v nasem ubytovani v Diani Beach a jeli jsme na dvoudenni safari, videli spoustu zvirat, ubytovani jsme meli v nadherne lodgi, kam se zvirata chodila napajet, takze jsme meli National Geographic na vlastni oci u obeda i vecere.
Jednoznacne doporucuji. Muzete zkontaktovat Lucku na luluculka@gmail.com
Na jednodenní safari se jezdí do Shimba Hills.
My jsme byli na 4 denním safari (Tsavo East, Amboseli, Tsavo West), cestu jsme plánovali dlouho, delší jsme nechtěli, kratší taky ne, ve výsledku jsem si ale říkala, co tam budete ty 4 dny na safari dělat. Spousta času se zabije přesuny a ty dny utekly tak strašně rychle a bylo toho místy tolik co na koukání, že jsem až litovala, že to nebylo delší, i děti to bavilo. Aspoň o 2 denním zauvažujte, do Tsava East.
Existuje také nějaké safari na jeden den?
Zdravím Vás,
dovolenou v Keni jsme s kámoškou absolvovali s Eximem, a byly jsme spokojeny. Výlet na safari - 3 dni jsme si domluvily s Jonathanem a Luckou. Cena byla lepší a na služby si nemůžeme stěžovat. Cena výletu s nimi o hodně nižsí. Nechám tady kontakt na můj mail a mail na ně
petra.noskova1@post.cz
jolusafari@gmail.com
Zdravím z Pardubic.My jedeme do tohoto rezortu až v únoru 2019.
pošlete pak prosím recenze. Moc děkuji.
slavekpar@seznam.cz
Ak sa nič nezmenilo, majiteľmi sú majitelia CK Bubo. Pozri si ich stránky. Je to pomerne kvalitná CK.